Beperkt Houdbaar - een comedyfilm die ontstaat voor uw ogen | Vestzaktheater De Schelleboom

datum: zaterdag 16 december 2017

Beperkt Houdbaar - een comedyfilm die ontstaat voor uw ogen | Vestzaktheater De Schelleboom

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles.

Meerdere verhaallijnen, een hele rits personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van.

Winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015!

Stefan Hendrikx studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie en in 2015 ontpopte hij zich tot publiekslieveling van BNN’s Alpacas: de opvolger van De Lama’s.

Andries Tunru is niet alleen improvisatie-acteur, maar ook praktiserend cabaretier. Studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie, won in 2016 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival - GSCF en zowel de jury- als de publieksprijs

Zij worden begeleid door muzikant Joep Hullegie. Joep studeerde Piano (Geïmproviseerde Muziek) aan het Brabants Conservatorium te Tilburg, gevolgd door een leerjaar Klassieke Compositie. Bij Beperkt Houdbaar verzorgt hij alle muziek, geluidseffecten en soundscapes.
http://www.joephullegie.nl

bron: https://www.facebook.com/events/123935254911924/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda