Duo- en Acroyoga with Pam & Bart | Yogasite

datum: zondag 15 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Duo- en Acroyoga with Pam  Bart | Yogasite

Op veler verzoek :-)

Bart en Pam geven een workshop met een duo flow en acroyoga. In de workshop ga je samen yogahoudingen uitvoeren om op te warmen en te voelen hoe je elkaar kan helpen verzachten, verlichten, ondersteunen en verdiepen. Daarnaast ga je met acroyoga verschillende houdingen leren en eventueel combi's en krijg je therapeutische beginselen van de acroyoga.
Je kan met een bekende of vriend (-in) of partner komen, maar je kan natuurlijk ook met iemand uit de workshop aan de slag. Leer balans zoeken met elkaar! Het laatste deel van de workshop maak je kennis met Thaise yoga massage.

Pam is in 2000 begonnen met acrobatiek en is vervolgens steeds meer circus disciplines gaan beheersen. "Tijdens acrobatiek werk ik vanuit de bewegings filosofie van Veronica Sherborne waar het gaat over gelijkwaardige relaties aangaan, zelfvertouwen en de bewustwording van jezelf, de relatie met een ander en de ruimte".�Daarnaast is ze opgeleid in Thaise yoga massage.

Bart kennen de meesten van de lessen die hij geeft bij yogasite. Hij zit in de post TT500 groep van Robert Boustany en is inmiddels fulltime yogaleraar. Zijn lessen hebben een systematische en intuïtieve opbouw en hij werkt vanuit therapeutische en energetische uitlijningen. Hij heeft ruime ervaring in verschillende yogavormen. De principes van Pralaya yoga lopen als een rode draad door alle lessen.

Pam en Bart delen hun passie voor acroyoga. De combinatie van haar circuservaring en zijn yogakennis maken de workshop heel waardevol.
Vertrouwen, focus en natuurlijk plezier vind je in deze workshop!

Kosten: €35,
Docenten: Pam en Bart
-�n.b.: het spreekt voor zich maar liever niet te zwaar lunchen voor de workshop :-)

SCHRIJF JE NU IN!

bron: https://www.facebook.com/events/841680642649473/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda