Gediplomeerd Kynologisch Allroundmasseur - 5 dagen | KynoCompleet

datum: zondag 28 januari 2018

Gediplomeerd Kynologisch Allroundmasseur - 5 dagen | KynoCompleet

Als je professioneel aan de slag wilt met klassieke massage (ontspanningsmassage), kun je de 5-daagse opleiding Gediplomeerd Kynologisch Allroundmasseur volgen. Hierin bieden wij een extra verdieping aan op het gebied van klassieke massage en leiden we je op tot professioneel masseur. Naast theorie, begeleiden we je in de praktijk door middel van casussen en het oefenen van de diverse massages en het stretchen.

In de opleiding Gediplomeerd Kynologisch Allroundmasseur leer je niet alleen hoe je de hond kunt laten ontspannen, je leert ook meer over spierproblemen, gedragsproblemen en hoe je met massage het hormoonstelsel kunt beïnvloeden. Je krijgt meer inzicht in blessures en revalidatie. Daarnaast leer je meer over het specifiek werken met bijvoorbeeld oudere honden. Ook gaan we tijdens deze verdieping verder in op motoriek, balans en coördinatie. Verder staan ook anatomie, fysiologie, bewegingsleer, stretchen, het werken met klanten en nog veel meer leuke vakken op het programma.

Toelatingseis: Basisdiploma Kynologisch Masseur

Locatie: Oosteind (NBr)
Prijs voor deze 5-daagse opleiding: € 650,- incl lunches, uitgebreid lesmateriaal, begeleiding bij casussen en een diploma na behalen van de afsluitende toets (theorie en praktijk) én het inleveren van je praktijkcasussen
Data: 28-1, 18-2, 11-3, 8-4 en 6-5-2018

Kijk voor meer informatie op http://www.kynocompleet.nl/index.php/aanbod/opleidingen/kynologisch-allroundmasseur
Inschrijven via info@kynocompleet.nl

bron: https://www.facebook.com/events/486871585018873/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda