Samenloop van omstandigheden - Saman Amini - Breda | ChasséTheater

datum: vrijdag 25 mei 2018

Samenloop van omstandigheden - Saman Amini - Breda | ChasséTheater

- let op: eindtijd is onbekend

Acteur Saman Amini, ruim vijftien jaar geleden van Iran naar Nederland gevlucht, zingt, speelt en vertelt in Samenloop van omstandigheden over zijn leven, zijn moeder en vader, de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat. Projecties en de soulvolle, jazzy ritmes van zijn liveband begeleiden zijn woorden. Amini was eerder te zien in de theaterhits Nobody Home en Jihad de voorstelling van Daria Bukvić.

tekst, spel & muziek: Saman Amini - muzikaal leider & bas: Martin Verheesen - toetsen: Chelsea Laverne - drums: Jelle Huiberts - videoprojecties: Huig van de Hoofdakker – productie: Paradiso Melkweg Productiehuis

De uit Iran afkomstige acteur Saman Amini vlucht samen met zijn moeder en zusje op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hier komt hij al op jonge leeftijd in aanraking met Theatergroep DOX. Hij blijkt een groot talent en stroomt moeiteloos door naar de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Saman is medemaker en speler in de theaterhit Nobody Home en Jihad de voorstelling en heeft onder andere gespeeld in televisieseries Flikken Maastricht en Van God los.

bron: https://www.facebook.com/events/111747246206530/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda