Tour de Frans - Frans Bauer - Breda | ChasséTheater

datum: zaterdag 5 mei 2018

Tour de Frans - Frans Bauer - Breda | ChasséTheater

- let op: eindtijd is onbekend

De trouwe fan weet het allang, Frans Bauer in het theater is meer dan een concert bomvol Nederlandstalige tophits. Een ‘tour de Frans’ is een avond ongedwongen genieten van een heerlijke show met de meest gezellige, maar ook ondeugende ster van ons land waarbij je de ogen nauwelijks droog houdt.

Tour de Frans
Na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen komt Frans Bauer op veler verzoek terug in het theater met een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company. Feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een cabaretvoorstelling niet zou misstaan.

Frans Bauer
In zijn drukke schema tussen alle tv- en clipopnames door is de kans om Frans Bauer live mee te maken er een om te grijpen. Sinds zijn doorbraak in de jaren negentig rees zijn sterrenstatus tot ongekende hoogten, toch is Frans altijd trouw aan en dichtbij zijn fans gebleven. Naast zijn hartverwarmende en grappige tv-programma’s is ook zijn eigen vlog op YouTube, waarin hij zijn fans deelgenoot maakt van zijn leven, razend populair. Frans weet met hetzelfde spontane gemak zowel Ahoy als de theaterzaal tot een gezellige huiskamer te maken. Altijd oprecht en ontwapenend ontroerd of juist in de lach geschoten, en toch een hele grote ster met een schatkist vol aan mooie liedjes en feestelijke hits.

bron: https://www.facebook.com/events/524520214557420/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda