Winter in de Schelleboom - in samenwerking met H19 | Vestzaktheater De Schelleboom

datum: zaterdag 23 december 2017

Winter in de Schelleboom - in samenwerking met H19 | Vestzaktheater De Schelleboom

Het bijna kerst en buiten is het bitter koud. De mensen haasten zich naar hun warme huizen om kerstavond te gaan vieren.

Presentatie groepen Choque en Wiekent van H19 Centrum voor de kunsten nemen je mee met dans en zang in A Christmas Carol in een heerlijk winterse Schelleboom…..

Choque
Choque is een presentatiegroep van H19 met getalenteerde dansers vanaf 15 jaar onder leiding van Mary Jane van Baal. Deze moderne dansgroep treedt regelmatig op bij verschillende evenementen in en om Oosterhout. Vaak werken ze samen met verschillende verenigingen uit Oosterhout zoals, Cuma, Sparkling People, Bock, Jonge Honden, maar staan ook op evenementen zoals Blinkers, het Parkfeest, jaarmarkt Den Hout of maken dansen op verzoek.

Wie-kent(!)
Wie-ken(t)! is een vocaal ensemble met een variërend repertoire van pop tot klassiek. De groep bestaat uit 10 gevorderde zangers in de leeftijd van 17 tot 23 jaar.
Wekelijks wordt er gerepeteerd op de thuisbasis H19 o.l.v. Cora de Wit. Steeds weer wordt er gezocht naar onbekende wegen.
Wat kun je solo binnen de groep, wat houdt het in om een productie zelf te maken en hoe is de samenwerking met een andere discipline zoals dans….
Kortom zang en meer is waar het wekelijks om draait.
Motivatie, inspiratie, transpiratie, plezier en vriendschap zijn de ingrediënten waar Wiekent een feestje mee bouwt.
Samen met Choque zorgen ze nu voor een heerlijke kerstbeleving.

bron: https://www.facebook.com/events/109982986380495/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda