Workshop "Creëer jouw eigen unieke kaartenset" | Praktijk de witte Gardenia

datum: zaterdag 4 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Workshop Creëer jouw eigen unieke kaartenset | Praktijk de witte Gardenia

Hoe gaaf is het om jouw eigen kaartensetje te hebben?!? Een setje wat jij helemaal zelf heb ontworpen, bij je kan dragen en dagelijks kunt raadplegen! Jouw eigen kaart zal jou die dag precies dat geven wat jij nodig hebt om weer volledig in jouw kracht komen te staan.

Wat gaan we doen? Deze workshop vindt plaats op zaterdag 4 november van 13.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Tijdens deze prachtige middag ga jij met Bijenwas iets heel bijzonders maken: jouw eigen uniek kaartensetje!! Jouw kaartenset zal jou precies dat geven wat jij nu nodig hebt; een steuntje in de rug en tegelijkertijd een liefdevol inzicht wat jou weer verder helpt op jouw prachtige levenspad. Hoe gaaf is dat dan?!?

Elke setje wordt uniek omdat je deze van a tot z volledig zelf gaat maken! Wees gerust want je hoeft echt niet creatief te zijn, wij helpen jou overal bij. Op elk kaartje komt een affirmatie te staan die jij zelf mag bedenken (er zullen ook voorbeelden zijn waar jij gebruik van mag maken als jij dat fijner vindt) Affirmaties zijn zinnen die jou kracht geven, positieve bevestigingen met een uitgesproken gevoel. Ze zijn heel krachtig te noemen en werken ontzettend goed!

Ook krijg je deze middag uitleg over hoe je de kaarten het beste kunt gebruiken en gaan we ze met een fijne, liefdevolle, maar ook zeer krachtige energie “inwijden” Dit alles met behulp van Anita en mij.

De kosten van deze workshop zijn slechts €57,50. Hiervoor krijg jij een hele bijzondere eigen kaartenset die volledig is afgewerkt, een zeer gezellige en liefdevolle middag en uiteraard ook weer die inzichten die jij nodig hebt om volledig in jouw kracht te komen te staan!

Word jij hier net zo enthousiast van als ons, begin het bij jou te kriebelen en lijkt het je ontzettend gaaf om jouw eigen kaartensetje te creëren?!? Geef je dan snel op, want er is maar plaats voor zes deelnemers.

Opgeven kun je doen via de mail:praktijkdewittegardenia@gmail.com. Vermeld hierin jouw naam en telefoonnummer.

Hartegroet,
Anita & Chantal

bron: https://www.facebook.com/events/318213021975696/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda