Breda | straatinfo

diefstal politie meldingen

Dief snel gepakt

diefstal

Breda - Een man die bouwgereedschap uit een busje had gestolen kon, omdat een getuige snel de politie had gebeld, binnen korte tijd in zijn woning aangehouden worden. Hij woonde enkele straten verder in de wijk en was een bekende van de politie.

Op vrijdag 21 juli 2017 om 01.30 uur belde een bewoonster van de Dennenbroek in Breda naar de politie Ze hoorde gestommel vanuit een busje wat in de straat stond. Surveillance-eenheden spoedden zich naar de straat. Daar zagen de agenten in de straat een busje staan met ingeslagen ruit. De getuige dacht dat de inbreker lopend weg was gegaan. Direct werd de omgeving afgezocht. De afdeling intelligence van de politie meldde dat er in de buurt een bekende auto inbreker woonde. Toen een surveillance-eenheid langs die woning reed ging er net een man naar binnen met wat leek een stofzuiger in zijn hand. Met een machtiging werd de woning binnen gevallen. In de woning stond een bouwstofzuiger die, naar later bleek, afkomstig te zijn van het busje. De verdachte, 32 jaar, is aangehouden en ingesloten aan het bureau.

Soortgelijke berichten

Dief gepakt door snel optreden getuige
Zandvoort

Koperdief gepakt
Spaarndam

Inbreker gepakt
Ijmuiden

Inbrekers gepakt
Edam

Brandstof dief aangehouden
Gytsjerk

Inbreker snel gepakt
Tilburg

Dief op bouwplaats snel ingerekend
Tilburg

Inbreker gepakt door agenten
Tilburg

Bootdief snel gepakt
Raamsdonksveer

Overvallers snel gepakt na overval in Belgie
Dordrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio