Breda | straatinfo

diefstal politie meldingen

Man aangehouden voor verkopen gestolen fiets

diefstal

Breda - Een bewoner van de Wensel Cobergherstraat is woensdagmiddag aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt toen hij een gestolen fiets verkocht aan de oorspronkelijke eigenaresse.

Op woensdag 6 september 2017 om 16 uur belde een vrouw naar de politie. Ze stond in de Wensel Cobergherstraat omdat ze daar haar gestolen fiets had gevonden. Er werd een surveillance-eenheid naar de straat gestuurd. De vrouw had op een verkoopsite gezien dat haar gestolen fiets te koop werd aangeboden. De fiets was uniek omdat hij voor een gedeelte zelf in elkaar gezet was. Ze was op de advertentie ingegaan om zeker te weten of het haar fiets was en was in contact gekomen met de verkoper. Toen ze in zijn woning geverifieerd had dat het haar fiets was gaf ze aan dat ze geld moest pinnen. Maar in plaats daarvan belde ze de politie. Er werd een onderzoek ingesteld en het verhaal van de aangeefster bleek juist. De verkoper van de fiets werd aangehouden. De fiets is meteen aan de eigenaresse terug gegeven.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen beroving fiets
Vlissingen

Tilburger biedt aan politieman fiets te koop aan
Tilburg

Aanhouding vrouw die in Amersfoort met gestolen fiets leurt
Amersfoort

Fiets snel weer terug
Hoogland

Aangehouden met gestolen fiets
Emmen

Man met gestolen fiets
Nieuwegein

Op gestolen fiets
Groningen

Op een gestolen fiets
Gouda

'H, dat is mijn fiets!'
Bodegraven

Jongen aangehouden met gestolen fiets
Assen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio