Oproep aan eigenaren gestolen gereedschap groot succes

vrijdag 14 april 2017

Rijsbergen - Het team, wat onderzoek doet naar de gevonden gestolen goederen op Fort Oranje, wordt overstelpt met telefoontjes. De rechercheurs vragen om geduld van de mensen.

Op woensdag 12 april 2017 werd de wijkagent van Fort Oranje op het spoor gezet van mogelijk gestolen spullen. Deze spullen zijn naar het bureau gebracht. Er zijn toen zeven verdachten aangehouden. De politie heeft een oproep gedaan aan mensen van wie de afgelopen tijd gereedschap gestolen is zich te melden. Aan deze oproep is in groten getale gehoor gegeven. Vanuit Brabant en België zijn tientallen telefoontjes binnen gekomen van mensen die willen weten of hun gestolen spullen er tussen zitten. Rechercheurs zijn nog steeds aan het inventarissen van de ongeveer 200 stukken gereedschap van groot tot klein. Omdat er zoveel telefoontjes binnen komen is het niet mogelijk om op korte termijn contact op te nemen met aangevers. 

Om die reden vragen de rechercheurs om geduld van de mensen. Als eerste wordt gekeken of de (unieke)serienummers van het gereedschap in een aangifte staan. Is dit zo dan krijgen deze mensen als eerste bericht. Daarna wordt gekeken of er op een andere manier een verband te leggen is met de gestolen spullen en de aangiftes in ons systeem. Het is dus van belang dat mensen aangifte gedaan hebben en dat ze zo veel mogelijk informatie over de gestolen spullen hebben gemeld. Als er nog geen aangifte gedaan is dan is het van belang dit alsnog te doen. Via 0900-8844 kunt u een afspraak maken.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda