Politie zoekt eigenaar gestolen fiets

woensdag 27 mei 2015

Breda - Agenten van het Veelplegersteam hebben dinsdagmiddag 26 mei 2015 op de Haagdijk een 60-jarige man uit Klundert aangehouden op de verdenking van fietsdiefstal. De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de tweewieler. .

De dienders zagen een hen bekende veelpleger rijden op een vrijnieuwe damesfiets op de Haagdijk. Ze zagen dat hij de fiets bij een overkappingplaatste en de fietstas eraf haalde. Even verderop ging hij de inhoud van dietas bekijken. De agenten spraken hem aan, hij beweerde dat hij te voet was, hijwist niets van een fiets. Hierop is hij aangehouden op de verdenking vandiefstal c.q. heling.

Er is voor zover bekend nog geen aangifte van diefstal gedaan.Het gaat om een fiets van het merk Raleigh, type Unico Plus. In het fietstasjewerden diverse medische spullen aangetroffen. De politie roept de rechtmatigeeigenaar op zich te melden via 0900-8844 en dan te vragen naar hetVeelplegersteam in Breda.Er is voor zover bekend nog geen aangifte van diefstal gedaan.Het gaat om een fiets van het merk Raleigh, type Unico Plus. In het fietstasjewerden diverse medische spullen aangetroffen. De politie roept de rechtmatigeeigenaar op zich te melden via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda