Agent trekt dienstwapen bij bedreiging met mes

woensdag 23 juli 2014

Breda - Vanmiddag is aan de Loopschansstraat een 27-jarige inwoner van Breda aangehouden. De man bedreigde een motoragent met een mes. De agent voelde zich zodanig bedreigd dat hij zijn vuurwapen trok. De verdachte gaf zich vervolgens over.

Moeder bedreigd

De politie was op zoek naar de Bredanaar. Eerder vandaag had hijzijn moeder bedreigd in haar woning in de wijk Brabantpark. Rond 14:00 uur kwamde man dreigend op de politieman af lopen. In zijn hand hield hij een mes vast.De agent trok zijn dienstwapen en sommeerde hem het mes te laten vallen. De manstopte hierop het mes terug in zijn zak en rende hij weg. De agent sommeerde deman zijn wapen te laten vallen en om te gaan liggen. Daar voldeed hij aan,waarna hij kon worden gearresteerd. Hij is overgebracht naar het cellencomplexvan de politie en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Nog meer mensen bedreigd

Kort voor de aanhouding werd de agent nog aangesproken door eenonbekend gebleven man. Hij gaf aan zojuist door een persoon met een mes bedreigdte zijn. Het vermoeden bestaat dat de verdachte ook dit op zijn kerfstok heeften sluit niet uit dat daarnaast nog meer mensen door de Bredanaar zijn bedreigd.Het vermeende slachtoffer liep na de mededeling weg zonder zijn gegevens warengenoteerd. De politie wil hem graag spreken. Het gaat om een man van ca. 25 jaarop een zwarte scooter. Hij droeg een zwarte helm en had zwart kroeshaar, dat inzijn nek was opgeschoren. Ook met eventuele andere slachtoffers komt de politiegraag in gesprek.

Zij kunnen bellen via 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda