Bedreiging met vuurwapen?

woensdag 14 september 2016

Breda - De politie is een onderzoek gestart nadat er dinsdagavond 13 september meerdere meldingen werden gedaan van een bedreiging met een vuurwapen.

Getuigen meldden dat er rond 22.45 uur op een parkeerplaats aan de Ambachtenlaan een aantal personen werden bedreigd met een vuurwapen. Het zou vermoedelijk om twee bedreigers gaan. Getuigen gaven een signalement door. De politie is direct met meerdere eenheden naar de parkeerplaats gegaan. Hier waren geen personen meer aanwezig. In de omgeving is uitgekeken naar de personen. Er werden twee personen aangehouden die voldeden aan het signalement maar deze hadden niets met het incident te maken en zijn direct vrijgelaten.

 

Er hebben zich bij de politie nog geen slachtoffers gemeld. De politie is een onderzoek gestart naar deze vermoedelijke bedreiging met een vuurwapen. Was u getuige? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Ambachtenlaan, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda