Controles op Qauds en Trikes centrum Breda

zondag 12 juli 2015

Breda - Het team verkeer van de politie-eenheid Zeeland West-Brabant heeft zaterdagavond een speciale controle gehouden op snelheidsduivels in het centrum van Breda

Eris al geruime tijd sprake van een overlast van Quads(vierwielige motorfietsen)en Trikes(driewielige motorfietsen) in het centrum van Breda. Om dat een halttoe te roepen zijn er speciale controles gepland op verschillende tijden.Zaterdag 11 juli 2015 tussen 17.00 uur en zondag 2.00 uur was zo'n controlegepland. Uiteraard werd er gelet op alle snelheidsduivels in het centrum.

En bestuurder van een trike heeft een proces-verbaal gekregen voor hetoverschrijden van de maximumsnelheid met 44 km/u op de Academiesingel. Debestuurder van een motorscooter kon direct zijn rijbewijs inleveren toen deagenten zagen dat hij met 76 km/u over het trottoir van de Haagdijk scheurdeomdat de weg vermoedelijk te druk was. Dit leverde een levensgevaarlijkesituatie op voor mensen die uit hun huis stapten. Ook haalde hij andere auto'slinks en rechts in. Hij moet, naast het feit dat hij een forse bekeuring krijgt,ook een verkeerscursus gaan volgen.

Twee automobilisten konden op de Lunetstraat ook direct hun rijbewijs inleverenomdat ze te snel reden. Er werden snelheden gemeten van 115 en 107 km/u.

Verder werd nog een alcomoblist betrapt die meer dan twee keer teveel op had enwerden er nog vier andere verkeersovertredingen bekeurd.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda