Gedetineerde ontsnapt uit ziekenhuis

zondag 1 september 2013

Breda - Een 20-jarige gedetineerde zag kans om te ontsnappen tijdens een behandeling in het Amphia ziekenhuis in Breda. De man zat vast vanwege betrokkenheid bij plofkraken. Hij is tot op heden nog niet gevonden.

Nekletsel

Zondag 1 september 2013 kwam de 20-jarige Bredanaar rond 13.30uur op de betonnen vloer in zijn cel ten val. Het ambulancepersoneel stelde vastdat er mogelijk sprake was van nekletsel, waarna de gedetineerde per ambulancenaar de locatie Molengracht van het Amphia ziekenhuis ging. Dat gebeurde onderpolitiebegeleiding. Tijdens het medisch onderzoek moest de politie buiten debehandelkamer wachten. In een onbewaakt ogenblik zag de man kans om zich van demedische apparatuur te ontdoen en de benen te nemen.

Zoekactie

De politie startte direct een onderzoek in en rond hetziekenhuis. Daarbij werd via een Burgernet bericht het signalement van devoortvluchtige gevangene. Het gaat om een 20-jarige blanke man, 1.80, m lang,donker halflang haar, gekleed in donkere jeans en zwart T-shirt. De man heft eentatoeage op zijn linker arm Hij droeg geen schoenen. Aan zijn ene voet droeg hijeen witte sok, zijn andere voet zat in het verband.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda