Man neergeschoten. Recherche zoekt getuigen

zaterdag 20 augustus 2016

Breda - De politie onderzoekt een schietincident waarbij een 53-jarige man gewond raakte. Het is nog onduidelijk wie er voor het geweld verantwoordelijk is en wat de motieven waren.

Het vuurwapengeweld vond plaats op zaterdagavond 20 augustus 2016. Rond 18.00 uur werd het slachtoffer neergeschoten op de openbare weg. De plaats delict ligt op de Haagweg, nabij de Weerijssingel. Het slachtoffer raakte gewond maar was goed aanspreekbaar toen de hulpverleningsdiensten arriveerden. Hij werd per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Zijn actuele medische situatie is bij de politie niet bekend. Ondertussen is wel zijn identiteit vastgesteld. Het gaat om een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.

De politie zette direct de omgeving af als plaats delict. Forensisch rechercheurs gingen aan de slag met het sporenonderzoek. Gelijktijdig startte er ook een tactisch recherche onderzoek. Naar verwachting wordt het sporenonderzoek in de loop van de avond afgerond en de afzetting opgeheven. Inmiddels zijn geüniformeerde agenten met een buurtonderzoek begonnen. Het is nog onduidelijk wie er voor het vuurwapengeweld verantwoordelijk is. Ook over de achterliggende motieven is op dit moment nog niets bekend. Rechercheurs zijn druk bezig om alle beschikbare informatie te vergaren en in kaart te brengen. 

Bent u getuige geweest van het schietincident? Heeft u kort voor of na vuurwapengeweld afwijkende zaken waargenomen op of rond de Haagweg. Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Dan komen we graag in contact met u! Bel via 0900-8844 met de recherche in Breda. U kunt zich ook melden via www.politie.nl, waar eventueel foto’s en/of filmpjes kunnen worden geüpload. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000, of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda