Man slaat stapper knock-out

zaterdag 30 april 2016

Breda - Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zaterdag 30 april 2016 omstreeks 04.00 uur op de Vismarktstraat een 21-jarige Bredanaar aangehouden ter zake de zware mishandeling van een eveneens 21-jarige plaatsgenoot. Hij zou het slachtoffer onverwachts zo hard tegen het hoofd hebben geslagen dat deze op de grond viel en bewusteloos raakte.

Een getuige verklaart dat zij zag dat de dader met een boog naar het slachtoffer liep en hem met gebalde vuist tegen de linkerachterzijde van het hoofd sloeg. Hierna viel de knul die aangevallen werd direct vooruit op de grond viel en raakte bewusteloos. De getuige rende daarna naar het politiebusje en wees agenten de dader aan. Er zijn camerabeelden van de mishandeling die nader geanalyseerd worden.

Volgens de aangehouden verdachte waren hij en een vriend geduwd en was er sprake van zelfverdediging. Het slachtoffer werd met nekklachten in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en opgenomen. ligt nog in het ziekenhuis zijn letsel is nog niet duidelijk, ook is niet bekend of hij aangifte doet.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda