Mishandeling en bedreiging met vuurwapen in Breda

dinsdag 24 september 2013

Breda - Vanmiddag, dinsdag 24 september 2013 heeft rond 12.15 uur een geweldsincident plaats gevonden op de Beemd / Hooilaan. Er is een 51-jarige medewerker van een woningbouwcoperatie mishandeld. Hij is met verwondingen aan het hoofd overgebracht naar het ziekenhuis in Breda. Ook werden door de dader drie omstanders bedreigd met een vuurwapen. De politie heeft ter plaatse een 55-jarige Bredanaar aangehouden, hij is naar het ziekenhuis gebracht omdat hij zegt iets ingenomen te hebben, kort voor zijn arrestatie. Hij wordt bewaakt.

Veel nog onduidelijk

Het is nog niet duidelijk wat er zich vanmiddag precies op deBeemd heeft afgespeeld. Kennelijk is er een conflict ontstaan tussen een55-jarige Bredanaar en twee medewerkers van een woningbouwcoperatie. Er volgdeeen escalatie waarbij de verdachte de 51-jarige medewerker met een vuurwapenbedreigde en op het hoofd sloeg. Ook drie omstanders zouden door de verdachtebedreigd zijn met een vuurwapen.Vuurwapen en hulzen

Er is een vuurwapen en er zijn twee hulzen aangetroffen. Detechnische recherche stelt een nader onderzoek in en bekijkt of de hulzen bijhet vuurwapen horen. Aanvankelijk werd aangenomen dat het om een gasalarmpistoolgaat, of dit ook daadwerkelijk zo is moet uit verder recherche onderzoek nogduidelijk worden.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda