Moeder van vondeling gezocht

maandag 2 maart 2015

Breda - De politie is op zoek naar de ouders van een pasgeboren meisje dat te vondeling werd gelegd. Het baby'tje werd maandagmorgen 2 maart 2015 gevonden op de openbare weg van de Christiaan Huygensstraat.

Rond 09.00 uur hoorde een voorbijganger het gehuil van een baby.In een parkeervak, tussen geparkeerde auto's, werd vervolgens een zwarte tasaangetroffen met daarin een pasgeboren meisje, dat hooguit enkele dagen oud was.Omwonenden boden hulp aan en waarschuwden de hulpverleningsdiensten. De babywerd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en kreeg medische zorg vaneen kinderarts. Kort na het middaguur kwam het bericht dat het meisje in goedegezondheid verkeerde. Een ziekenhuisopname wordt niet langer noodzakelijkgeacht. Het kindje wordt daarom overgedragen aan zorginstanties.

De politie stelde een sporenonderzoek in rond de vindplaats vande baby en stelde daarbij aangetroffen sporen veilig. Rechercheurs sprakeninmiddels ook met een aantal direct omwonenden. De recherche trekt momenteelalle informatie en tips na.

De politie roept de moeder (en vader) dringend op om zich bekendte maken. Als u informatie over de baby of de ouders heeft, neem dan contact opmetde politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met MeldMisdaad Anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda