Neparrestatieteam overvalt gezin

vrijdag 13 februari 2015

Breda - Een gezin aan de Loenhoutstraat is donderdagavond 12 februari rond 21.20 uur overvallen. Tenminste vijf mannen zouden hierbij de woning zijn binnengedrongen. Ze deden zich hierbij voor als politieagenten.

Opvallend is dat de mannen kleding droegen die lijkt op die vaneen arrestatieteam van de politie. Donkere kleding,maskers/ bivakmutsen enkogelvrije vesten met daarop in hoofdletters de opdruk POLITIE. Een van dedaders had een vuurwapen bij zich.

Het is nog onbekend of er iets is buit gemaakt. Tijdens deoverval raakte niemand gewond. De daders vertrokken in twee auto's in derichting van de Hobokenstraat. Een van de auto's iseen donkere auto met eenblauw zwaailicht op het dashboard/ bij de radiator. De andereautoiscrmekleurig.

Van een van de daders is een signalement bekend. Het gaat om eenman, donkere huidskleur, slank postuur. Opvallende witte ogen, klein ovaalhoofd. De man is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een bivakmuts en een zwartkogelvrijvest met daarop in witte/grijze letters POLITIE.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die voor het onderzoek vanbelang zou kunnen zijn. Geef uw informatie dan door via 0900-8844. Lieveranoniem bellen? Neem dan contact op via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda