Onderzoek naar brand in growshop

donderdag 20 februari 2014

Breda - De politie onderzoekt de oorzaak van een brand in een growshop aan de Oranjeboomstraat in Breda. Het vuur werd donderdag 20 februari 2014 om 02.17 uur bij de brandweer gemeld en was vermoedelijk ontstaan in het winkelgedeelte. Het ging in eerste instantie om een binnenbrand, later breidde de vlammen zich uit tot uitslaande brand. De brandweer had rond 04.00 uur het vuur onder controle.

Niemand gewond

Boven de winkel is een woning gesitueerd. Omwonenden verklaardendat er niemand in de woning verbleef. Aan de kant van de Oranjeboomstraat lagveel glas op het trottoir, vermoedelijk tengevolge van een gesprongen ruit.Volgens de brandweer is er niemand gewond geraakt.

Explosie?

Forensisch rechercheurs onderzoeken of er mogelijk sprake isgeweest van een explosie voorafgaand aan de brand. De politie sluit ook niet uitdat er eerst brand is ontstaan, gevolgd door een explosie veroorzaakt door dehitte van het vuur. Uiteraard wordt ook een buurtonderzoek ingesteld, waarbijomwonenden gevraagd wordt naar hun waarnemingen.

Ramen en deuren dicht

Vanwege de flinke rookontwikkeling riep de brandweer omwonendenop om uit voorzorg ramen en deuren uit voorzorg te sluiten en ventilatiesystemenuit te schakelen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda