Onderzoek naar schot bij Rechtbank Breda

dinsdag 5 november 2013

Breda - In het onderzoek naar de schutter(s) die gisteren, maandag 4 november rond 12.00 uur, een schot vuurde in de rechtbank in Breda heeft de politie de getuigenverhoren afgerond. Ook werd een huls aangetroffen.

Alle aanwezigen, waarvan een deel zich op de publieke tribunebevond, werden direct na het incident gehoord. Daaruit bleek dat er vermoedelijkmaar n schot gelost is. Geen van de getuigen kon echter een duidelijksignalement van de schutter geven. Ook blijft het onduidelijk waar het schot opgericht was en of de schutter alleen handelde.

Huls

Op de plaats van het schietincident werd door de technischerecherche een onderzoek ingesteld. Daarbij werd een huls, afkomstig van eenvuurwapen, aangetroffen. Deze huls is voor nader onderzoek in beslag genomen.

Het schietincident vond maandag 4 november 2013 rond 12.00 uur plaats bovenaande trap bij de ingang van de publieke tribune. Er vielen geen gewonden. Deaanwezigen op de publieke tribune werden na het incident direct apart genomen omte worden gehoord.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda