Ongenode gasten gooien ruit in

zaterdag 28 mei 2016

Breda - De politie arresteerde twee mannen (25 en 27) op verdenking van openlijke geweldpleging. Het tweetal kwam onuitgenodigd een woning binnen. Nadat ze verwijderd waren, sneuvelden er twee ruiten.

Een 30-jarige man had wat vrienden uitgenodigd in zijn woning aan de Catharinastraat om zijn verjaardag te vieren. Er was een man of twintig aanwezig. Op zaterdag 28 mei 2016 drongen rond 02.00 uur drie onbekende dronken mannen de woning in, die kennelijk mee wilden doen aan het feestgedruis. Het drietal werd naar buiten gewerkt, waarbij een schermutseling plaatsvond. Nadat ze weer buiten waren gezet, klonk er glasgerinkel. Het trio ging er hardlopend vandoor.

Gewaarschuwde agenten wisten twee verdachten te achterhalen en in te rekenen. Het gaat om inwoners van Breda van 25 en 27 jaar oud. Ze zitten vast op verdenking van openlijke geweldpleging. Op bewakingsbeelden is te zien dat er een fles drank en een ander voorwerp tegen de ruit van de woning gegooid worden. De gedupeerde Bredanaar heeft aangifte gedaan van het incident.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda