Ontvoerde mannen weer terecht

vrijdag 1 januari 2016

Breda / Ulicoten - De twee mannen die dinsdag 29 december 2015 in Breda werden ontvoerd, zijn weer terecht. Ze werden aan het begin van de nieuwjaarsnacht in het buitengebied van Ulicoten ongedeerd aangetroffen.

Ze verklaarden dat ze in een loods aldaar werden vastgehouden. Tijdens een onbewaakt moment wisten ze daaruit te ontsnappen waarna ze bij buren alarm sloegen. Beide mannen verkeren in goede gezondheid en zijn inmiddels na een eerste rechercheverhoor herenigd met hun families.

Gino Heeren (18) en Rien de Koning (42) werden dinsdagmorgen 29 december 2015 vanaf het terrein van een garagebedrijf aan de Aardenhoek  in Breda  ontvoerd. De daders maakten daarbij gebruik van een blauwe VW transporter. De politie richtte een Team Grootschalig Onderzoek in. Na overleg met de officier van justitie werd woensdagavond 30 december 2015 de ontvoering bekend gemaakt en de hulp van het publiek ingeroepen. Donderdag 31 december 2015 werden bewakingsbeelden vrijgegeven. Het Openbaar Ministerie stelde een beloning in het vooruitzicht voor de tip die zou leiden naar de twee mannen. Op locaties in Chaam en Breda werd tevergeefs gezocht naar beide mannen. 

Er wordt door de recherche een verder onderzoek naar de betrokkenen bij deze zaak ingesteld. Op de plek waar het tweetal zou zijn vast gehouden wordt een sporenonderzoek verricht.

 

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda