Politie onderzoekt geweldsincident op Fort Oranje

zondag 15 november 2015

Rijsbergen - De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar een geweldsincident waarbij meerdere mensen betrokken waren op een camping aan de Rijsbergseweg. Het incident gebeurde zondagochtend 15 november 2015 tussen 05.30 uur en 05.45 uur Daarbij zouden in ieder geval zes mensen, in leeftijd variƫrend van 21 tot 42 jaar, woonachtig op de camping (4), in Breda (1) en in Roemeniƫ (1), betrokken zijn. De politie onderzoekt ook of er tijdens de vechtpartij wapens zijn gebruikt.

Politieagenten troffen na een melding zondagochtend op de camping een man aan met een bebloed gezicht. Hij heeft een hoofdwond, vermoedelijk een gebroken neus en oogkas en letsel aan zijn oog. De man, een 42-jarige Roemeen, is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

In een ziekenhuis in Breda troffen agenten diverse mannen aan die vermoedelijk bij het geweldsincident betrokken waren. Ze hielden in het ziekenhuis een 21-jarige man, een 25-jarige man, een 27-jarige man en een 38-jarige man, allen woonachtig in Rijsbergen en een 29-jarige inwoner van Breda aan. Twee van de vijf mannen waren gewond en werden in het ziekenhuis behandeld. Alle verdachten zijn mee naar het politiebureau genomen voor nader onderzoek en verhoor. Ook nam de politie de auto waarin de mannen hadden gereden voor nader onderzoek in beslag. Omdat het om veel betrokkenen gaat en de politie nog aanvullend onderzoek doet, kan de politie nog geen nadere mededelingen doen over de precieze toedracht van het incident.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda