Politie zoekt getuigen straatroofpoging

woensdag 16 september 2015

Breda - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroofpoging die dinsdagavond 15 september 2015 omstreeks 22.45 uur plaats vond in de wijk Hoge Vucht, op de Luikstraat, ter hoogte van de achterzijde van een tuincentrum. Een 18-jarige Bredanaar werd daar door een nog onbekende man met een vuurwapen bedreigd, de straatrover ging er zonder buit vandoor toen er een auto aan kwam.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij door de Luikstraat fietste. Hij zag dat er een man uit de richting van een school kwam gelopen. Deze man hield hem op de kruising met de Minderhoutstraat tegen. De straatrover dreigde met een vuurwapen en eiste zijn spullen. Het geschrokken slachtoffer zag dat de dader hevig trilde en kennelijk erg zenuwachtig was. Op het moment dat hij zijn telefoon af wilde geven, kwam er een auto aangereden waardoor de dief erg schrok. Hij vluchtte zonder buit weg in de richting van de Namenstraat.

 

Het zou gaan om een man met een licht getinte huidskleur, circa 1.80 a 1.85 meter lang, 20 a 25 jaar oud en kort zwart haar. Hij droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een korte zwarte jas met capuchon. De politie vraagt getuigen van deze straatroofpoging om te bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda