Spreekuur op straat

donderdag 14 januari 2016

Breda - Wijkagent Michel Kieneker staat op donderdag tussen 17.30 en 18.30 uur bij winkelcentrum De Donk in de Bredase wijk Haagse Beemden. Of eigenlijk kunnen we beter zeggen: zit. Want de wijkagent gaat er op donderdag heen met slechts een statafel, een markeringsbord en een paar klapstoeltjes voor winkelend publiek dat er liever even bij gaat zitten. Hij houdt er spreekuur op straat en is er voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ook vanavond vindt u hem, weer of geen weer, bij De Donk.

De wijkagent probeert op deze manier op een eenvoudige en laagdrempelige manier in contact te komen met bewoners van de Bredase wijk Haagse Beemden en uiteraard met andere bezoekers van het winkelcentrum. Iedereen kan de wijkagent aanspreken over dingen die spelen in de wijk.

Het idee is overigens niet nieuw, in Rotterdam werkt ook een wijkagent die op deze manier ‘spreekuur’ houdt.

 

Vorige week donderdag, 7 januari 2016, trotseerde Kieneker voor het eerst het toen barre weer om contact te leggen met ruim 25 mensen. De komende tijd is de wijkagent op donderdag tussen 17.30 en 18.30 uur weer bij het winkelcentrum te vinden. Wilt u liever op een ander moment of op een andere plek een keer met wijkagent Kieneker in gesprek? Maak dan als u hem ziet, direct een afspraak. U kunt natuurlijk ook op andere manieren een afspraak met hem of met een andere wijkagent maken: via 0900-8844 of via het contactformulier op www.politie.nl/mijn-buurt (voer uw postcode in en u ziet direct de gegevens van uw wijkagent).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda