Tasjesdief gaat er vandoor met rugzak

dinsdag 5 februari 2013

Breda - Een 33-jarige man uit Breda werd bestolen van zijn rugzak met inhoud. Het delict vond plaats op maandagavond 4 februari 2013 rond 19.15 uur op de Belcrumweg.

Geen geweld

De aangever vertelde dat hij te voet onderweg naar huis was enover de Belcrumweg liep. In het tunneltje werd zijn rugzak van zijn schoudergetrokken door een passerende fietser. Los van de brute manier van stelen kwamer geen geweld of wapen aan te pas. De tasjesdief fietste zonder iets te zeggenof om te kijken verder en verdween uit het zicht.

Summier signalement

De gewaarschuwde agenten namen een aangifte op. Omdat hetallemaal erg snel was gegaan, is er slechts een summier signalement beschikbaar.De benadeelde vertelde dat het ging om een man van tussen de 20 en 30 jaar oud,rijdend op een donkere oud model herenfiets. In de rugzak zaten o.a. eenbroodtrommel en een iPad.

Tips

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen of mensen die dedader menen te kennen op zich via 0900 - 8844 te melden. De politie neemtstraatroof zeer serieus en probeert de daders altijd te achterhalen, vaak zelfsmet speciale teams.

Klik hier

voor preventietips.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda