Op topsnelheid met blanco autosleutels

vrijdag 6 december 2013

Breda - Twee mannen van 23 en 21 jaar uit Breda zijn donderdag 5 december 2013 omstreeks 22.00 uur aangehouden voor het bezit van tientallen blanco autosleutels. De auto waarmee zij reden, viel op omdat deze met ruim 170 kilometer per uur over de A16 reed. De politie stelt nader onderzoek in.

De bestuurder is met geringe snelheid klemgereden omdat hij ineerste instantie het stopteken negeerde. In de auto lagen twee plastic zakkenmet daarin onder meertientallen blanco autosleutels en sleutelbaarden. Deinzittenden konden geen plausibele verklaring geven voor de aanwezigheid vandeze voorwerpen, die mogelijk een relatie hebben met de diefstal van auto?s.

Geldbedrag

Bij de veiligheidsfouillering trof de politie 5400 euro incontanten aan. Dit geld is eveneens voor nader onderzoek in beslaggenomen. Tegende 23-jarige bestuurder is proces-verbaal opgemaakt voor het overschrijden vande maximum (gecorrigeerde) snelheid van 179 in plaats van de toegestane snelheidvan 130 kilometer per uur, niet tonen van zijn rijbewijs en niet opvolgen vanhet stopteken.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda