Twee 16-jarige jongens slachtoffer van straatrovers

zondag 27 september 2015

Breda - De politie onderzoekt de beroving van twee jongens (16). Ze werden op straat belaagd door drie jongemannen en moesten hun geld en telefoon afgeven.

Het misdrijf vond plaats op zondag 27 september 2015 rond 02.00 uur. De slachtoffers zaten samen op een fiets en waren onderweg naar huis. Het ging om twee 16-jarige jongens afkomstig uit Breda en Dinteloord. Bij de Vijverstraat - Wilhelminasingel werden ze ingesloten door drie jongemannen van rond de twintig jaar, die ook op de fiets waren. Ze werden bedreigd en tegen de grond geduwd. Een van de slachtoffers moest zijn geld (10 euro afgeven. De ander raakte bij de straatroof zijn groene Stone Island jas, iPhone en pasje kwijt. De gestolen pasjes werden zondagmorgen in de Fellenoordstraat terug gevonden.

In hun aangiften spreken de slachtoffers of drie daders van rond de 18/20 jaar oud. Een van de daders had een blanke huidskleur. Hij had een sportief postuur en pokdalig gezicht. De twee anderen oogden van Marokkaanse origine, aldus de aangevers. Het trio verplaatste zich op twee donkerkleurige oma-fietsen. De politie zocht de omgeving af naar het criminele drietal. Ze zijn daarbij niet gevonden.

Heeft u iets gezien rond het tijdstip van de straatroof? Herkent u daders misschien aan de signalementbeschrijving? Weet u waar de buit is gebleven o f heeft u andere belangrijke informatie? De politie is bereikbaar voor tips via het telefoonnummer 0900-8844.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda