Twee arrestaties vanwege hennepcriminaliteit

donderdag 13 februari 2014

Breda - Bij een actie van het hennepteam werd een partij hennep en hasj in beslag genomen. Verder confisqueerde de politie een groot geldbedrag en sieraden. Er werden twee personen gearresteerd.

Hennep en hasj

De actie vond plaats op donderdag 13 februari 2014. Agenten traden een woningbinnen aan de Magnoliastraat. Daar werd 9,5 kilo gedroogde hennep en 100 gramhasjiesj in beslag genomen. De politie arresteerde twee aanwezige personen. Hetgaat om een man van 55 jaar en een vrouw van 51 jaar, beiden afkomstig uitBreda. Het duo wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet en is in hetbelang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

Integraal Afpakteam Brabant

Het Integraal Afpakteam Brabant legde tijdens de actie beslag opeen contant geld bedrag van ? 6000,- en een hoeveelheid sieraden. Het teamonderzoekt de herkomst van het geld en de sieraden.

Misdaad mag niet lonen!

80% van alle criminaliteit heeft een financieel motief. OM enpolitie gaan samen met partners zoals de Belastingdienst ng meer crimineel geldterugvorderen. Door de crimineel het verdiende geld en de aangeschafte (luxe)goederen af te nemen, wordt duidelijk dat misdaad niet loont. Ook kan hetverdiende geld niet opnieuw worden genvesteerd in criminele activiteiten enkunnen slachtoffers worden gecompenseerd voor geleden schade.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda