Verkeersruzie loopt uit op bedreiging en vernieling

woensdag 13 januari 2016

Breda - Een verkeersruzie op een smal bruggetje op het van Almondepad, nabij een school, is maandagochtend uitgelopen op bedreiging en vernieling. Een 43-jarige vrouw die haar kind naar school bracht werd bedreigd en bij de keel gegrepen door een automobilist die uit tegengestelde richting over het bruggetje naderde en ten onrechte meende dat hij voorrang had. Ook sloeg hij met een lifehammer de ruit van het linkervoorportier in van haar auto, Uit onderzoek bleek dat een 24-jarige in Rijsbergen verblijvende man als verdachte kon worden aangemerkt. Hij werd dinsdag 12 januari 2015 omstreeks 16.50 uur met toestemming van de officier van justitie een aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze zag dat uit tegengestelde richting een auto het smalle bruggetje opreed. Het is daar zo smal dat slechts één auto tegelijk erover heen kan. Aangeefster had vanaf de richting dat zij de brug opgereden was voorrang. Ze zag dat die automobilist stopte, waardoor zij niet door kon rijden. Zij liet haar zoontje alvast uitstappen om naar school te gaan. Die bestuurder stapte uit en kwam naar haar toe gelopen. Hij was erg boos, eiste dat zij achteruit moest rijden en sloeg vrijwel direct met een lifehammer de ruit van het linkervoorportier in.

 

 

 

Aangeefster maakte vervolgens met haar telefoon een foto van de man, waarna hij haar met beide handen bij haar keel greep. Nadat een omstander erbij kwam staat liet hij haar los.  Deze helper heeft ook haar auto verplaatst. Hierna stapte haar belager in zijn auto en reed het bruggetje af. Vervolgens stopte hij en kwam opnieuw dreigend op haar af en eiste haar telefoon. Ze rende weg, waarna de agressieve man uiteindelijk in zijn auto stapte en wegreed. Het incident werd door verschillende ouders en kinderen waargenomen.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda