Verwarde fietser op snelweg

donderdag 28 november 2013

Molenschot - De politie heeft vannacht, de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 november 2013, omstreeks 03.00 uur, na een zoekactie, op de Raakeindse Kerkweg een verwarde 34-jarige Oosterhouter aangehouden vanwege gevaarlijk gedrag in het verkeer. De man had tussen 02.00 en 03.00 uur op de autosnelweg A-58 gefietst.

Rond 01.55 uur werd door verschillende automobilisten gemeld dateen man op de snelweg fietste vanuit Breda richting Gilze. Agenten keken op hetbedoelde gedeelte naar de fietser uit maar troffen hem niet aan.

Omstreeks 02.30 uur meldde opnieuw een automobilist dat defietser over de snelweg vanuit Bavel in de richting Gilze fietste. Terwijl deagenten onderweg waren naar de locatie werd gemeld dat de fietser omgedraaid wasen nu al spookrijdend richting Bavel reed. Een van de agenten zag de fietserrijden die daarop snel afstapte en over de vangrail sprong en wegrende. Insamenwerking met de Koninklijke Marechaussee werd de omgeving afgezocht waarnade man werd aangetroffen in een weiland aan de Raakeindse Kerkweg. De man blijktonder behandeling van een instelling te zijn, daarom is met zijn behandelaarscontact opgenomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda