Wijkagent roept slachtoffers fietsendiefstal op tot doen aangifte

donderdag 8 september 2016

Breda - Wijkagent Niels Vissers van de wijken Stadshart, Chassé en Valkenberg, roept slachtoffers van fietsendiefstal op om alsnog aangifte te doen als ze dat nog niet deden. De aanleiding is de aanhouding van een 36-jarige Bredanaar die mogelijk meerdere fietsen stal.

De politie onderzoekt of de verdachte mogelijk te linken is aan meerdere fietsendiefstallen. Hij moest zich vanmiddag melden voor een andere diefstal bij het politiebureau waar hij meteen is aangehouden. Onderzocht wordt of hij meerdere diefstallen pleegde in de wijk Chassé en omgeving. Daar zou een fietsendief vooral zijn slag hebben geslagen in (ondergrondse) parkeergarages en bergingen. Het onderzoek moet uitwijzen of dat inderdaad de aangehouden verdachte is.

Mogelijk zijn er slachtoffers die nog geen aangifte deden van hun gestolen fiets. De wijkagent roept mensen op die tussen januari van dit jaar tot heden de dupe werden van diefstal om alsnog aangifte te doen. Mogelijk is de verdachte verantwoordelijk voor de diefstal van hun fiets, maar dat is alleen te onderzoeken als er een aangifte ligt van fietsendiefstal. Aangifte doen is mogelijk via  internet https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/aangifte-doen of via telefoonnummer 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda