Dronken man laat na aanrijding auto achter en slaat op de vlucht

zondag 7 juni 2015

Breda - Een 33-jarige man uit Raamsdonksveer is zondag 7 juni 2015 omstreeks 00.25 uur op de Nieuwe Kadijk aangehouden op de verdenking van het verlaten van een plaats ongeval en het rijden onder invloed. Hij zou op de Tilburgseweg met zijn auto tegen een geparkeerde auto zijn gereden. Daarna was hij kennelijk in paniek geraakt, hij liet zijn auto achter en rende weg.

De politie kreeg een melding dat op de Tilburgseweg eenbestuurder van een Ford tegen een geparkeerde auto was gereden en dat deveroorzaker was weggerend. De eigenaar van de geparkeerde auto vertelde tegen deagenten dat hij een harde klap hoorde. Hij liep naar buiten en zag dat zijn autodoor een andere auto was aangereden, Hij zag ook dat een man gekleed in een witT-shirt wegrende in de richting van de Noordelijke rondweg.

Agenten hebben vervolgens naar de vluchter uitgekeken en zagenhem op de Nieuwe Kadijk rennen. Hij werd achterhaald en aangehouden. Hij gaf toedat hij teveel gedronken had en dat hij met zijn auto tegen een ander voertuigwas gereden. Hij blies 535 ugl.

bron: politie.nl | Categorie: dronkenschap


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda