Drugsdealer aangehouden

vrijdag 2 september 2016

Breda - Bij een actie, gericht tegen overlast van drugs, heeft de politie donderdagavond een dealer aangehouden. Bij een doorzoeking van zijn woning werden drugs en een wapen gevonden.

Op donderdag 1 september 2016 werd door de politie een actie gehouden tegen drugsoverlast op de Oude Vest in Breda. Er is hier al enige tijd sprake van overlast door dealers en kopers. De politie is extra alert op dealers en de overlast die ze veroorzaken in het centrum van Breda. Al snel hadden agenten een bekende dealer op het oog. Het lukte om deze dealer enige tijd te volgen en zo zagen ze dat de man ook daadwerkelijk drugs verkocht. Nadat ze dat gezien hadden is de 24-jarige inwoner van Breda op de Nijverheidssingel aangehouden. In zijn auto lagen tientallen zakjes met drugs, een duidelijk handelsvoorraad. Direct daarna is de politie, onder leiding van een Rechter-Commissaris, naar zijn ouderlijke woning gegaan. Daar werden, onder toeziend oog van zijn ouders nog meer drugs aangetroffen en een verboden imitatiewapen. Alles is in beslag genomen. De verdachte is aan het bureau in verzekering gesteld.

De politie gaat de komende tijd meer van deze acties houden om de overlast terug te dringen. De gemeente wordt op hoogte gebracht van de bevindingen van de politieagenten. De gemeente heeft de mogelijkheid om, binnen bepaalde criteria, in het kader van de Opiumwet een pand te sluiten voor bepaalde tijd.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda