Drugsdealer opgepakt

zondag 17 april 2016

Breda - We pakten zondagmorgenvroeg een drugsdealer op. Hij dealde vanuit zijn auto. Het was een drukte van jewelste in de straat.

Op zondag 17 april 2016 om 2.00 uur kregen we een melding dat er in de Lage Kant een dealer vanuit zijn auto zaken deed. De melder wist te vertellen dat fietsers af en aan reden en ook dat er via portierramen spullen overgegeven werden. Een surveillance-eenheid nam polshoogte en de agenten zagen met eigen ogen dat er via een portieraam contact was tussen twee auto’s. Deze situatie werd direct onderzocht. En we bleken de goede te hebben want uit het onderzoek wat direct ingesteld werd bleek dat een 19-jarige inwoner uit Breda stond te dealen. In zijn auto werden genoeg harddrugs, pillen en poeders, gevonden om een tijdje te handelen. Hij is dan ook meteen aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen. Aan het bureau bleek hij meer dan 300 euro aan contanten te hebben en twee mobiel telefoons. Duidelijk een dealer dus. Hij zit voorlopig bij ons vast.

 

Ziet u een situatie vergelijkbaar met deze casus laat het ons dan weten. Drugs en het dealen van drugs halen de kwaliteit van uw woon- en leefomgeving snel naar beneden. Daar komen nog de nodige overlast situaties bij op, zoals hier, nachtelijke tijdstippen. Dat wil toch niemand in zijn omgeving.

Tips:

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0652528336),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda