Drugsdealers aangehouden met coke en cash

donderdag 13 april 2017

Breda - In de Van Het Hoffstraat zijn twee mannen aangehouden voor drugs dealen. De verdachten zijn gepakt na klachten van omwonenden over overlast van de twee in de wijk.

De wijkagenten van de wijk Overakker hebben samen met collega’s een actie opgezet na klachten van buurtbewoners. Er zouden drugsdealers handelen in hun wijk vlak bij een speeltuintje waar kleine kinderen spelen. Ook werd er hard gereden en in brandgangen zou overlast zijn. Na onderzoek werd op woensdag 12 april een auto gezien van een drugsdealer. De twee inzittenden (20 en 28 jaar) van de auto werden aangehouden. Een van de verdachten had ruim 800,= Euro op zak in enkel kleine coupures. De auto werd in beslag genomen en naar het bureau gebracht voor onderzoek.. Daar vond een drugshond een handelsvoorraad van ruim 300 bolletjes cocaïne, 10 ponypacks cocaïne en 40 bolletjes heroïne in de wagen. Dit is in beslag genomen, evenals de auto. De straatwaarde van de drugs ligt tegen de 5.000,= Euro. 

U kent uw buurt het beste. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico's! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is.

Voor de niet spoedeisende meldingen is de politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Via WhatsApp stuurt u makkelijk foto’s, locatie of filmpjes mee.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda