Breda | straatinfo

drugs politie meldingen

Invallen politie in drugsonderzoek

drugs

Breda/ Heesch - De politie heeft dinsdagmiddag 5 september bij vier panden in Breda en een pand in Heesch invallen gedaan. Deze acties maakten deel uit van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

Bij een horecagelegenheid aan de Hoge Steenweg deed de politie ook een inval. Er werd niemand aangehouden. Het pand is doorzocht, maar er is niets aangetroffen.

In een woning aan de Elandstraat werd een inval door het arrestatieteam gedaan. Een 35-jarige Bredanaar die op dat moment in de woning was is opgepakt. Bij de doorzoeking is munitie gevonden en kleine hoeveelheid drugs gevonden.

Bij twee appartementen aan de Dirk Hartogstraat zijn ook invallen gedaan. De woningen zijn onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. In de woningen is niets aangetroffen.

Alle verdachten zijn ingesloten en gehoord. De 41-jarige, 35-jarige en 70-jarige Bredanaars blijven langer vast zitten. De overige verdachten zijn in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Soortgelijke berichten

Negen verdachten aangehouden in drugsonderzoek
Roosendaal

Verdachten aangehouden na drugsonderzoek
Zwolle

Aanhoudingen in drugsonderzoek
Rotterdam

Aanhoudingen in drugsonderzoek
Enschede

Doorzoekingen en aanhoudingen in drugsonderzoek
Rijssen

Drie mannen opgepakt in drugsonderzoek
Oss

Vier mannen aangehouden in drugsonderzoek
Zwolle

Nieuwe arrestaties in internationaal drugsonderzoek
Roosendaal

Zes aanhoudingen in grootschalig drugsonderzoek
Rotterdam

Zes aanhoudingen in groot drugsonderzoek politie Rotterdam
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio