Overlast Ginneken en Overakker aangepakt

donderdag 26 januari 2017

Breda - Twee weken geleden is de politie de hele week extra actief geweest in de wijk Ginneken en Overakker. De actie was tegen de overlast van drugs en alcohol gericht en om verdachte situaties aan te pakken.

De laatste maanden van 2016 kwamen er bij de politie verschillende meldingen binnen uit de wijken van overlast door alcohol en drugs. Ook werden er verschillende meldingen gemaakt van verdachte situaties. Vanuit het basisteam werd besloten om een actie op te starten. Agenten van het basis team hebben samen met agenten van het districtelijke Flex-team intensief gesurveilleerd in de wijken.

Op dinsdag 10 januari 2017 zagen agenten van het team dat er drugs gedeald werd in de wijk. Twee personen werden daarvoor aangehouden en er werden 64 zakjes met harddrugs in beslag genomen. Ook op woensdag 11 januari 2017 werd een drugsdeal gezien. Ook daar werden twee mensen aangehouden. Bij deze deal zijn 100 zakjes drugs in beslag genomen. De vier mensen die aangehouden zijn betreffen drie mannen van 23, 27 en 41 jaar uit Breda en een 61-jarige vrouw ook uit Breda. Bij de actie werden ook twee personenauto’s in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda