Prinsenbeker met hennep aangehouden

maandag 22 augustus 2016

Prinsenbeek - Een 19-jarige man uit Prinsenbeek is zondag 21 augustus 2016 omstreeks 20.25 uur op de Markt aangehouden ter zake drugsbezit.

Agenten surveilleerden zondagavond over de Markt in Prinsenbeek. Bij de wijkagent waren klachten binnen gekomen over jeugd die daar vaak rond zou hangen. Ze zagen een jongeman bij een personenauto van het merk Renault staan die bij het zien van de agenten direct wegrende. Ze achterhaalden de knul en vroegen naar zijn legitimatiebewijs. Hij vertelde dat hij weggerend was omdat de politie hen altijd lastig valt. Hij werd onderworpen aan een identiteitsfouillering. Hij had echter alleen autosleutel bij zich. Deze sleutel werd herkend als een Renault sleutel, die paste op de auto waar de jongen bij gezien was. In deze auto werd verder gezocht naar een ID bewijs.  In een tas die in de auto lag, werd een zak met daarin 78 gram hennep, 58 lege gripzakjes, 4 met wiet  en een weegschaal aangetroffen. Hierop werd de verdachte aangehouden.

De drugs, de auto, weegschaal, gripzakjes en 75 euro aan contanten werden in beslag genomen. De politie onderzoekt of de verdachte zich bezig heeft gehouden met het dealen van drugs.

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda