Auto-inbreker aangehouden

woensdag 1 juni 2016

Breda - Een 42-jarige man uit ’s-Hertogenbosch is dinsdag 31 mei 2016 rond 17.50 uur op de van Limburg Stirumstraat aangehouden ter zake een inbraak in een auto. Hij werd door de eigenaar van de auto achterhaald en daarna aan de politie overgedragen. Hij is in verzekering gesteld.

Een bewoonster aan de van Limburg Stirumstraat kwam dinsdagmiddag op haar scooter de straat ingereden. Ze zag dat een haar onbekende man in hun bedrijfsauto zat. Ze waarschuwde binnen haar man die daarop direct naar hun auto liep. Hij zag dat de onbekende man het navigatiesysteem in zijn handen had.  Hij riep naar de indringer  “Wat moet dat in mijn auto”  Hierop riep de dief dat het zijn auto was en toonde een bos sleutels.

Vervolgens stapte de man uit de auto en zette het op een lopen, achtervolgd door de eigenaar van het voertuig. De dief werd achterhaald, zowel hij als de aangever liepen schaafwonden op.  Dezelfde verdachte bleek ook in de Houtmanstraat in een auto te hebben gezeten. Ook daar werd hij betrapt en had hij geroepen dat het om zijn eigen auto ging. Vermoedelijk maakt hij gebruik van een loper. Tijdens het transport sloeg de verdachte wartaal uit, hij heeft een GGZ achtergrond.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda