Inbreker aangehouden dankzij alerte getuigen

woensdag 24 februari 2016

Breda - Oplettende buurtbewoners waarschuwde de politie toen ze inbraakgeluiden hoorde in de wijk. Door de snelle melding konden agenten de inbreker direct inrekenen.

Op woensdag 24 februari 2016 rond 05.30 uur probeerde een 46-jarige man uit Breda in te breken in een woning aan de Naundorffstraat. Hondengeblaf verraadde zijn aanwezigheid, waardoor buurtbewoners uit hun slaap gewekt werden. Ze waarschuwden de politie en zagen dat de inbreker zich probeerde te verstoppen bovenop het dak van een schuurtje. Op aanwijzing van de getuigen konden de agenten de inbreker traceren en inrekenen. 

Het bleek te gaan om een 46-jarige man uit Breda. Hij zit vast op verdenking van poging tot inbraak. Voor zover bekend is het niet tot een voltooid delict gekomen.

Dankzij oplettende buurtbewoners kon de politie de verdachte snel opsporen en arresteren. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval! Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda