Inbreker dankzij getuige aangehouden

dinsdag 5 januari 2016

Breda - De politie heeft dinsdag 5 januari 2016 omstreeks 05.45 uur mede dankzij een alerte getuige op de Kronenburgwerf na een zoekactie, een 35-jarige Bredanaar als verdachte aangehouden ter zake een inbraak in een afslankstudio aan de Amstelstraat. De verdachte werd ook nog gezocht omdat hij nog 14 dagen moet zitten of 1860 euro betalen.

Een getuige belde rond 05.30 uur de politie en gaf door dat er zojuist bij de afslankstudio aan de Amstelstraat was ingebroken. Er was een ruit van de toegangsdeur vernield. Uit de zaak waren onder meer een laptop en een tas gestolen.  

 

 

 

De dader zou weggelopen zijn richting de Amerstraat. Agenten zijn in de omgeving gaan zoeken en zagen toen dat een man vanaf de Verbeetenstraat de Kronenburgwerf in rende. Hij viel uiteindelijk op de grond waarna hij werd aangehouden. Hij had twee tassen bij zich, in één daarvan zaten papieren in van de afslankstudio.  Ook had hij een zogenaamde ramentikker bij zich. Hierop is hij ter zake inbraak aangehouden. De verdachte is een bekende van de politie. Hij heeft ook nog twee boetes van elk 930 euro / 7 dagen gijzeling openstaan.  

 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda