Woninginbreker ingerekend

zondag 29 mei 2016

Breda - Een 33-jarige man uit Etten-Leur zit vast op verdenking van inbraak. Hij drong in de nacht van zaterdag 28 mei op zondag 29 mei 2016 een woning binnen op de Keizerstraat en ging er vandoor met een gestolen fiets.

De inbraak werd om 06.15 uur ontdekt door een bewoner die thuis kwam. In de gezamenlijke hal kwam hij een onbekende man tegen, die er snel tussen uit ging met een fiets. De politie werd gebeld en op basis van het opgegeven signalement werd de 33-jarige verdachte opgespoord en gearresteerd. Hij was in bezit van een fiets, afkomstig uit het huis aan de Keizerstraat. De rechtmatige eigenaar had de inbraak nog niet ontdekt. De fiets was namelijk gestolen uit een afgesloten kast in de woning. Hij werd door de politie geïnformeerd over de inbraak. Het goede  nieuws daarbij was dat de gestolen fiets terecht was en dat de verdachte opgepakt was. Hij deed vervolgens aangifte.

In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat een getuige snel alarm sloeg. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda