Drie aanhoudingen openlijk geweld, waar is het slachtoffer

maandag 25 juli 2016

Breda - De politie heeft drie mannen aangehouden omdat ze zondagmorgen op de Havermarkt iemand mishandelen die bewusteloos raakt. Maar we zoeken het slachtoffer nog.

Op zondag 24 juli 2016 om 3.35 uur ziet een agent, belast met cameratoezicht, dat een man mishandeld wordt door een groepje van drie mannen. Hij ziet dat ze zijn keel dichtknijpen en dan ziet het er naar uit dat het slachtoffer bewusteloos raakt. Het drietal rent weg. Toegesnelde agenten weten er vrij snel twee aan te houden in de omgeving. Op dat moment staat het slachtoffer weer op en verdwijnt in de menigte voordat de agenten hem kunnen spreken. De derde verdachte weet te ontvluchten. De twee verdachten 21 jaar uit Meer en Rijsbergen, worden naar het bureau gebracht. De politie start een onderzoek naar de derde verdachte. Al vrij snel is zijn identiteit achterhaald en een 27-jarige man uit Zundert wordt maandagmorgen door de politie uit zijn bed gehaald. 

Ondanks het feit dat het drietal voor openlijk geweld vervolgd kan worden door de camerabeelden wil de politie toch graag in contact komen met het slachtoffer. Was u op dat moment op de Havermarkt en bent u slachtoffer van dit geweld bel dan met 0900-8844. We willen graag weten hoe het met u gaat en een aangifte opnemen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda