Inbraak Breda en mishandeling Tilburg in Bureau Brabant

donderdag 28 mei 2015

Breda / Tilburg - Bureau Brabant besteedt komende maandag 1 juni 2015 onder meer aandacht aan een inbraak bij een horecazaak op het station in Breda en een mishandeling in een Tilburgs caf.

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 februari 2015 wordt eringebroken bij een filiaal van de Starbucks op het station. Vier mannen gaanrond 22.00 uur 's avonds het station binnen en vertrekken pas weer rond 04.30uur. In een tijdsbestek van ruim 7 uur zijn ze dus bezig geweest. Uiteindelijkgaan ze er met o.a. een karretje met daarop een kluis vandoor. Herkent u een vande getoonde inbrekers?

In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 april 2015 is een man metzijn vriendin op stap in een caf aan de Heuvel. Het was op dat moment erg drukin de horecagelegenheid. Als het slachtoffer voor een aantal mensen aan de kanwil gaan krijgt hij onenigheid met een andere cafbezoeker. Uit het niets wordthij hard geslagen en krijgt vervolgens van meerdere mannen vuistslagen. Hetslachtoffer moest daarna door ambulancepersoneel nakeken worden en houdtvermoedelijk blijvend letsel over aan de mishandeling. Wie hebben dit op hungeweten? Wie herkent de daders op de bewakingsbeelden?

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van BureauBrabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald totdinsdagmiddag 17.15 uur.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda