Man aangehouden voor zware mishandeling

maandag 14 maart 2016

Rijsbergen - Een bewoner van een camping aan de Bredaseweg is zondagmiddag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij, samen met twee anderen, een medebewoner zwaar mishandeld zou hebben. De politie zoekt de twee andere verdachten nog.

Op zondag 13 maart 2016 om 16.15 uur kwam er een paniektelefoontje binnen bij het Operationeel Centrum dat iemand op de camping aan de Bredaseweg door drie mannen in elkaar geslagen zou worden. Een surveillance-eenheid werd direct naar de camping gestuurd. Daar troffen ze een zwaargewonde man aan en een gezin wat erg overstuur was. De man bleek door drie anderen met een stuk hout in elkaar geslagen. Zijn vrouiw en kind hadden nog geprobeerd hem te helpen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment kwam één van de verdachten aanlopen. Hij is direct aangehouden voor de mishandeling en bedreiging. Hij zou namelijk gezegd hebben de caravan van het slachtoffer in brand te steken als die de politie zou bellen. De andere verdachten zouden in een auto weggereden zijn. In het ziekenhuis bleek het slachtoffer onder andere een gebroken arm te hebben. De verdachte, een 22-jarige man, is naar het bureau gebracht. De recherche denkt de identiteit van de andere verdachten snel te kunnen achterhalen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda