Mishandeling in supermarkt, politieman in burger houdt verdachte aan

donderdag 24 september 2015

Breda - Bij een vechtpartij in een supermarkt heeft een slachtoffer flinke klappen en schoppen geïncasseerd. Een politieman in burger, die daar toevallig was, kon de bange vluchtende verdachte aanhouden.

Een 23-jarige inwoner van Etten-leur zat donderdagmiddag 24 september 2015 om 12.15 uur te eten in een supermarkt aan de Rat Verleghstraat. Aan een andere tafel zaten twee mannen in een luidruchtig gesprek met elkaar. Een politieagent in burgerkleding, die daar ook toevallig zat, kon het hele gesprek horen. De agent hoorde dat één van de mannen opschepte dat hij iemand “kapot zou gaan maken” omdat hij ruzie met hem had. Korte tijd later stond die man op en liep weg.

Direct daarop hoorde de agent tumult en zag dat de man de inwoner van Etten-leur mishandelde. Het slachtoffer kreeg enkele vuistslagen in zijn gezicht en hij viel op de grond. De verdachte schopte het slachtoffer tegen zijn lichaam. Op dat moment maakte de politieagent bekend dat hij van de politie was en sommeerde de verdachte te stoppen. Die schrok daar zo erg van dat hij wegrende achtervolgd door de agent.

Omdat er tijdens het afgeluisterde gesprek over vuurwapens was gesproken nam de agent zijn vuurwapen en richtte deze op de verdachte. Die werkte daarom direct mee en kon door de agent aangehouden worden. De verdachte, een 31-jarige inwoner van Breda, is door toegesnelde collega’s overgenomen en naar het bureau gebracht. Hij had geen wapen bij zich. Het slachtoffer is behandeld door medewerkers van een ambulance. Hij doet aangifte van mishandeling. Er waren verschillende mensen getuige van de mishandeling.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda