Politie zoekt getuigen mishandeling

vrijdag 14 oktober 2016

Breda - De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben van een mishandeling in het Valkenbergpark. Het geweld vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag 9 oktober 2016 rond 03.40 uur. De politie arresteerde twee personen.

De vechtpartij vond plaats aan de rand van het Valkenbergpark, bij de ingang Catharinastraat. Een groepje van drie personen, bestaande uit twee mannen (21 en 27) en een vrouw (23) waren in gesprek met elkaar. Ze kregen ruzie met twee passerende mannen (27 en 29 jaar), die via de Catharinastraat het park in kwamen. Gewaarschuwde agenten kwamen tussenbeide en wisten de vechtende partijen te scheiden. De twee passerende mannen werden gearresteerd op verdenking van mishandeling. De andere twee mannen moesten zich onder medische behandeling stellen bij de huisartsenpost en deden aangifte.

De verklaringen over de aanleiding van het geweld lopen uiteen. Het rechercheteam is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk iets van het voorval hebben meegekregen. Heb je in de nacht van zaterdag op zondag iets gezien van de ruzie in het Valkenbergpark? Of heb je andere belangrijke informatie over deze zaak. Neem dan contact op ons. Dan kan op verschillende manieren:

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breda | 112 alarmeringen Breda | Goedkoop Tanken in Breda | Supermarkten in Breda | Weerbericht Breda